top of page

Norge i rødt, hvitt og blått

Er du norsk og i Praha på 17. mai? Da bør du vite at også Tsjekkias hovedstad Praha tilbyr feiring av den norske Grunnlovsdagen! Dersom du har lyst og anledning til å bli med i «folketoget», kan du komme til Malostranské náměstí kl. 12.45. Det ligger i sentrum, og er en av de vakreste bydelene i Praha. Du kan komme deg dit med trikk nr. 12, 20 eller 22, og buss nr. 192. I nærheten av stasjonen ligger St. Nikolas barokkirke.

Toget går kl 13.00 med kurs mot Kampa-parken. Visste du at flere av restaurantene i Kampa tilhører Nils Jebens som kommer fra Oslo, men som ble værende i Praha fordi han elsker byen? Kanskje han også kommer på feiringen.

Ta gjerne med mat og noe godt å drikke J

P.s. dersom det er din bursdag, blir det et ekstra tilbud; rabattert tur med norsktalende guide, og en liten gave. Vennligst ta kontakt via e-post, praguecoolguide@gmail.com, eller vårt skjema J

Gratulerer med dagen, og håper vi sees!

bottom of page