Alfons Mucha,  jugendstil og Praha

12/5/2016

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er mange som kommer til Praha for å beundre kunstverkene til Alfons Mucha. Hvis du vil se disse imponerende verkene, er du invitert til en omvisning  av jugendstil og Alfons Mucha arbeid, samt Muchamuseet.

 

Turen finner sted hovedsakelig i bysenter  og ved elven Moldau.

Vi begynner på grensen mellom Gamleby og Nyby. Der finner man  en av severdighetene av jugendstilen Obecni dum (Borgerhuset) - det var det historiske sete for det kongelige hoff, og også i den ene enden av den berømte Kongeveien. Gatene i den gamle og nye bydelen følger oss opp til Muchamuseet. Vi skal se en interessant utstilling med eksempler på hans verk og du kan kikke inn i suvenirbutikken i museet.

Turen avsluttes i nyrenovert  Fanta-kafé  på Hovedjernbanestasjonen.

 

Inngang er ikke inkludert i prisen,  ruten er egnet for barnevogner og rullestoler. Den forventede lengden på ruten er 3 timer.

Please reload

  • White Facebook Icon
  • stažený soubor
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White TripAdvisor Icon
  • White Pinterest Icon