top of page

Kafka kalte Praha «lillemor med klør», kanskje for å uttrykke sin tvetydige forhold til byen

Noe som „Odi et amo ( Hat elsk forhold). Han elsket Praha, men noe plaget ham.

Vi vil følge opp i fotsporene til den berømte forfatteren. Turen starter i Gamlebyen Gamlebytorget, som er nært knyttet til Kafkas barndom og studietid. Vi skal vise deg hvor han bodde, hvor han jobbet. Vi går gjennom den jødiske bydelen fordi den var viktig for denne, mest tyskskrivende, forfatteren.Deretter drar vi til den venstre bredden av elven Moldau direkte inn i Hergetova cihelna (Herget teglverk), som har en permanent utstilling om forfatteren. Her avslutter turen. På forespørsel kan vi også besøke kirkegård.

Inngang er ikke inkludert i prisen, guide på museet inkludert, turen er egnet for barnevogner og rullestoler. Den forventede lengden på ruten er ca 2.5 timer.

bottom of page